E-Mail Skriv i gæstebog Læs gæstebog
Velkommen til familien Windum Ohlsson's hjemmeside
Her er lige en lille indledning. Denne hjemmeside bærer præg af, at siden er lavet af Peter Windum (Trine's lillebror), både webdesign, men så sandelig også alt teksten som er skrevet på disse sider. Indtil Trine, Gøes og børnene selv retter siderne til med noget mere korrekt tekst, vil det være Peters ringe forsøg på at beksrive familien fra Jægerspris, som vil være det eneste læsestof på disse sider.
Det er tiltænkt at så meget som muligt af det skrevne skal være korrekt, men det kan også være at det hele er rygter........
Lidt historie
I starten af 80'erne, bestemte Trine sig for at hun ville læse til socialpædagog. Hun kunne vælge at studere, hvilket som helst sted i landet hvor der var et seminarium - og valgte Jægerspris. Når Trine ikke sad og studerede, "slappede" hun af på Frederik 7'tal, den lokale beværtning. Om det var her hun stiftede bekendtskab med Karsegrisen og dens ejer ved jeg ikke, men det var ihvertifald på denne tid, at hun lærte Jægerspris' mest eftertragtede ungkarl at kende - Jørn Ohlsson. Jørn som var berygtet i Jægerspris for sine kvaliteter på en fodboldbane samt sine evner som sømand, var også i sin fritid at finde på byens hotte in-sted.
Jørn, som Trine nu bedre kendte som Gøes, blev overtalt til at flytte fra sit mandekollektiv på Ahornvej, til fordel for et nyt kollektiv/bofællesskab på Møllevej 8 sammen med Kim og og hans søster Sanne. Skunken blev herefter Gøes & Trine's nye base i deres liv. Før de begyndte at arbejde på at få børn, sejlede de jorden rundt sammen med Kim og et par andre personer. De var også ihærdige skiløbere, og turene gik primært til Norge/Sverige eller Østrig. Indtil da, havde Trine kun prøvet at løbe lang-rend, men efter at have stået på en bakke i en uges tid i Sverige, der var så flad at man næsten kørte baglæns, blev hun for alvor bidt af slalomløb og turen gik herefter til Schladming i Østrig, sammen med blandt andet; Jytte (pædagogveninde), Benny Baglæns og Peter Panik med flere.....
Børnene begynder at komme....
Nu var det på tide at få nogle børn, så i 1988 på Kronprins Frederiks fødselsdag blev den sødeste teen-ager i Jægerspris født - Tilde Josefine Windum Ohlsson. Tilde er nu 12 år og går i skole på Møllegårdskolen i Jægerspris sammen med sine veninder Nadia og Trine. Det bedste Tilde ved, er at gå med bare tæer, og som en selvfølgelighed placere sine strømper alle mulige tilfældige steder i huset. ..
Tre år efter at Tilde var født, kom det næste vidunderbarn - Sofie Frederikke Windum Ohlsson. Sofie går ligesom sin storesøster i skole på Møllegårdskolen i Jægerspris, og hun ser faktisk det meste lidt på hovedet, eftersom hun elsker at stå enten hænder eller stå på hovede. For tiden er det store hit for Sofie at køre på ethjulet cykel samt at gå til springgymnastik.
I 1997 kom så det sidste skud på stammen - Karoline Amalie Windum Ohlsson. Karoline, hvis bedste ven er sin sut, er direktøren på Bakkegårdsvej 11, hun styrer med hård hånd hele familien og plejer uden problemer, altid at få sin vilje.
Nu var der selvfølgelig ikke plads nok i Skunken til alle de børn Trine og Gøes havde fået, så de begyndte at se sig om efter et større hus, selvfølgelig placeret i Jægerspris. Valget faldt på en fremragende villa på Bakkegårdsvej 11. Taktisk smart placeret ved siden af Karoline's dagplejemor og tæt på Jægerspris' pizzaplanet.

Sidste nyt !  Den store have der er med til huset, er pt omdannet til en 2 hullers golfbane, grundet at Gøes er blevet omvendt til en golfwannabee.......
NB ! Husk at skrive i vores gæstebog, findes øverst på siden.....
Forfatterens noter.
Som sagt er hele denne historie ikke forfattet af familien selv, men vil sikkert blive justeret og rettet til, når Trine giver Gøes tilladelse til at opgradere deres nuværende PC fra den lidt ældre 286 til en lidt kraftigere maskine. Måske får han lov til at købe en brugt 486 med 8 Mb ram ?
Tilbage til WINDUM.COM